Formentera preveu per a enguany una temporada turística similar a la de 2019 - Noudiari.es | Noudiari.es

Formentera preveu per a enguany una temporada turística similar a la de 2019

@Noudiari / La presidenta del Consell de Formentera i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha fet una valoració positiva de la promoció que s’ha fet aquests dies a Fitur, la fira internacional de Turisme que se celebra a Madrid fins al pròxim diumenge 26 de gener.

Durant aquests primers tres dies la presidenta i el cap de Promoció, Carlos Bernús, s’han reunit amb agències de mitjans, agències de comunicació, agències de viatges i toruoperardors, així mateix han mantingut trobades amb diferents empresaris que s’han apropat a conèixer l’estand de Formentera.

El missatge enviat pels responsables de promoció ha tengut el mateix objectiu: “atraure turisme fora de la temporada alta, i reforçar la idea que Formentera ha de ser una sostenible per poder preservar l’illa per les futures generacions”, segons ha explicat Alejandra Ferrer.

En aquestes reunions s’ha pres el pols a la temporada 2020. “Segons ens indiquen, les xifres seran similars a les del 2019, i sembla que serà un any complicat perquè l’economia en l’àmbit nacional i europeu està en una situació inestable, per això haurem de fer feina, tant des de l’administració com el sector turístic, per continuar sent competitius enfront dels mercats competidors que s’han recuperat”.

Demà dissabte i el diumenge, els darrers dos dies, la fira s’obri al públic general i Formentera mostrarà els seus encants de manera directa davant el públic nacional.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *