L'exposició 'Giramón' torna a Formentera - Noudiari.es | Noudiari.es

L’exposició ‘Giramón’ torna a Formentera

@Noudiari / Giramón és una exposició que s’inclou dins la programació d’activitats d’educació transformadora i per a la ciutadania global del Fons Pitiús de Cooperació. Està pensada per a infants d’educació infantil (4 i 5 anys) amb la intenció que les nenes i nens que la visitin puguin apropar-se de forma lúdica a la realitat d’altres indrets del món. Aquesta setmana estarà instal·lada a la Sala d’Exposicions “Ajuntament Vell” de Sant Francesc i està programat que la visitin totes les escoles de Formentera.Ateses les característiques del públic a què va adreçada, la visita es fa sempre amb l’acompanyament  d’una tècnica del Fons Pitiús, que va guiant els infants al llarg del recorregut. En la mostra, na Torta, una sargantana viatgera, presenta cinc infants de diferents països i continents i mostra les seves activitats quotidianes a través de sis plafons, en els quals els nens i nenes hi participen activament. De fet, són els infants que fan la visita els qui completen el contingut dels plafons.

El 13 de gener visitaran l’exposició el CEIP El Pilar (3, 4 i 5 anys), el 14 el CC. Verge Miraculosa (4 i 5 anys), el 17 el CEIP Sant Ferran (4 anys A i B – 5 anys A i B) i el 16 i 17 el CEIP Mestre Lluís Andreu (4 anys A i B – 5 anys A i B).

Un cop finalitzi l’estada a Formentera, Giramón es podrà visitar a Eivissa, a la seu del Fons Pitiús de Cooperació, del 22 de gener al 8 de maig.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *