PSOE-Reinicia exigeix a l’alcalde de Sant Antoni “que s’impliqui de forma clara i decidida” en la lluita contra el turisme de borratxera | Noudiari.es

PSOE-Reinicia exigeix a l’alcalde de Sant Antoni “que s’impliqui de forma clara i decidida” en la lluita contra el turisme de borratxera

@Noudiari / El grup municipal PSOE-Reinicia exigeix a l’alcalde de Sant Antoni de Portmany, Marcos Serra, “que s’impliqui de forma clara i decidida en la lluita contra el turisme de borratxera.

“Les pegues que ha posat l’alcalde al decret-llei contra el turisme d’excessos aprovat pel Govern de les Illes Balears demostra que aquest alcalde es posa de costat en la lluita contra el turisme de borratxera, com ja hem vist amb la seua decisió de tornar a ampliar horaris d’establiments d’oci i terrasses a la zona de West End”, ha lamentat el portaveu progressista Simón Planells.

“L’Ajuntament és qui hauria de liderar el treball en favor un model turístic de qualitat per a Sant Antoni, com va fer en el mandat anterior”, ha manifestat Planells. “Per contra, amb el tripartit de dretes, tornam endarrere, prenent mesures equivocades, i posant pegues a la feina del Govern Balear, que ara per ara és l’única administració que s’està preocupant i que està treballant per acabar amb el turisme de borratxera a Sant Antoni”.

Simón Planells ha tornat a exigir a l’alcalde que aturi la decisió d’ampliar horaris d’establiments d’oci i terrasses del West End, lamentant que “Marcos Serra rema a la contra de les mesures del Govern”.

“Pel que hem vist fins ara, l’alcalde continua defensant als pocs que es beneficien del turisme descontrolat, posant-se en contra d’una immensa majoria, d’empreses, treballadors i vesins, que volem un model turístic a Sant Antoni del qual ens puguem sentir orgullosos”.

PSOE-Reinicia exigeix a l’alcalde “que sigui contundent en fer complir les ordenances i, a partir d’ara, la nova llei contra els excessos”.

El grup PSOE-Reinicia Sant Antoni ha felicitat el Govern balear i ha mostrat el seu “total suport” a les mesures que ha pres l’administració autonòmica, pel seu “compromís” a combatre el turisme de borratxera.

Unes mesures que “estam segurs que donaran resultat a partir del pròxim estiu”, a pesar que “canviar el model turístic serà una feina llarga que demana tenir un ajuntament compromès, que, per desgràcia, no és el que tenim ara”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *