Teo García assistirà al dinar amb els afiliats del PP d'Eivissa - Noudiari.es | Noudiari.es

Teo García assistirà al dinar amb els afiliats del PP d’Eivissa

Teodoro García Egea y José Vicente Marí Bosó, en una imagen de archivo

@Noudiari / El Partit Popular d’Eivissa celebra el proper dissabte 25 de gener el tradicional dinar d’any nou amb els seus afiliats i simpatitzants que, en aquesta ocasió, a més del president regional, Biel Company, comptarà amb l’assistència del secretari general nacional, Teo García.

L’acte es celebrarà al Restaurant Gala Night de Sant Antoni i els tiquets es poden trobar a la seu insular del partit.

En aquest sentit, el president insular del partit, José Vicente Marí Bosó, ha destacat la importància de la trobada en la qual aprofitam per reunir més de 800 persones i posar en valor totes les idees i preocupacions”.

A més, “enguany hem d’agrair especialment la implicació d’afiliats i simpatitzants en els diversos processos electorals que han tengut lloc al llarg de 2019”.

El president ha recordat que “tot i les victòries electorals obtengudes, queda molta feina per fer tant al Consell com als municipis i és fonamental seguir treballant per donar solucions als problemes reals de la nostra illa”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *