Convoquen els Premis Sant Jordi de Literatura i Punts de Llibre per alumnes d’ESO i Batxillerat | Noudiari.es

Convoquen els Premis Sant Jordi de Literatura i Punts de Llibre per alumnes d’ESO i Batxillerat

@Noudiari / El departament de Cultura i Educació del Consell Insular d’Eivissa ha convocat els Premis Sant Jordi de Literatura i Punts de Llibre 2020 per a alumnes d’ESO i Batxillerat. El termini per presentar els treballs no començarà a comptar fins que no finalitzi l’Estat d’Alarma. 

D’aquesta manera els centres disposaran de més temps per preparar els treballs i la documentació necessària, que es poden presentar fins i tot durant l’Estat d’Alarma, però exclusivament a través de la seu electrònica del Consell Insular d’Eivissa.

Així mateix, s’han enviat a tots els centres de Secundària i Batxillerat d’Eivissa les bases i els annexos, perquè, si ho consideren oportú, les difonguin entre el seu professorat, especialment entre els departaments de català i plàstica i l’alumnat que estigui interessat a participar-hi. 

Hi ha convocats premis de poesia (Marià Villangómez) i narrativa (Ramon Muntaner) per a alumnes d’ESO (quatre premis) i de batxillerat (quatre premis), així com sis premis per a alumnes de 4t d’ESO per a la categoria de punts de llibre.  

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *