Sant Josep obre diverses actes per abocaments fora dels contenidors | Noudiari.es

Sant Josep obre diverses actes per abocaments fora dels contenidors

@Noudiari / L’Ajuntament de Sant Josep manté la vigilància sobre el bon ús dels contenidors i la gestió adequada dels residus, tasca que es segueix realitzant al municipi amb normalitat tot i l’estat d’alarma.

Així, el servei de zeladors de la regidoria de Medi Ambient ha efectuat diverses inspeccions de les illes de contenidors en horari de matí i tarda arrel de les quals s’han obert ja diverses actes d’infracció, que poden derivar en una sanció per incompliment de les ordenances amb multes de fins a 5.000 euros.

Val a dir que els comportaments incívics són minoritaris i la majoria de ciutadans fan servir de forma correcta els contenidors i el servei de deixalleries, però tot i així se’n han detectat alguns casos.

Així, els zeladors han trobat algun abocament fora dels contenidors i també el dipòsit de restes de productes que s’haurien de portar als punts verds per la seva gestió adequada.

En una ocasió almenys, es va sorprendre a un treballador mentre dipositava de forma incontrolada diverses restes junt a un grup de contenidors, fet pel qual s’instruirà la corresponent acta d’infracció.

Des de la regidoria de Medi Ambient es recorda a la ciutadania que les deixalleries de l’illa, situades a Can Guerxo, Ses Païsses i Can Sansó, segueixen obertes en el seu horari habitual. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *