Sergio Galera a títol pòstum, la família Bonet Riera i Pepe Roselló rebran la Menció d’Honor dels Premis de l’Esport 2020 | Noudiari.es

Sergio Galera a títol pòstum, la família Bonet Riera i Pepe Roselló rebran la Menció d’Honor dels Premis de l’Esport 2020

@Noudiari / El Jurat dels Premis de l’Esport 2020, presidit pel conseller d’Esports i Joventut d’Eivissa, Salvador Losa, i integrat per representants del Consell Insular, dels ajuntaments i dels mitjans de comunicació, ha designat les personalitats que rebran la menció d’honor als Premis de l’Esport 2020 que es celebraran el 27 de març a les 20 hores a l’Auditori del Centre Sociocultural Cas Serres i que reconeixeran els millors esportistes de 2020.

Les Mencions d’Honor enguany són per Sergio Galera, a títol pòstum, la família Bonet Riera i Pepe Roselló. Els guanyadors ja han estat notificats d’aquesta distinció. Paral·lelament el jurat ha triat els vencedors de totes les categories dels Premis de l’Esport 2020, un decisió que es farà pública el mateix dia de la gala.

El conseller Salvador Losa ha recordat que “en les darreres ocasions els Premis de l’Esport s’havien celebrat a final d’any per reconèixer els mèrits de l’any anterior, és a dir, més de 18 mesos després de que acabessin les competicions per les que se’ls estava reconeixent i s’atorguessin premis per mèrits que no corresponien amb les dates que es valoraven. Amb aquesta correcció tornam els Premis a la normalitat posant en valor l’esforç dels nostres esportistes”. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *