Reforç de vigilància de les forces de seguretat de Formentera durant el cap de setmana | Noudiari.es

Reforç de vigilància de les forces de seguretat de Formentera durant el cap de setmana

NouDiari / El Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Interior, ha informat en una nota de premsa que aquest cap de setmana hi haurà un reforç especial de les forces de seguretat per garantir que es compleixen les normes derivades de l’estat d’alarma a l’illa de Formentera en aquest primer cap de setmana en fase 2.El conseller d’Interior ha recordat que des d’ahir dia 21 de maig hi ha una nova obligatorietat d’ús de mascaretes tant a la via pública, espais a l’aire lliure, com als espais tancats d’ús públic o oberts al públic, sempre que no es pugui mantenir la distància interpersonal de 2 metres.

A més, el Servei de Socorrisme iniciarà demà la vigilància a les platges de Llevant i Arenals, que se sumen a la vigilància de la platja de Ses Illetes que ja es feia des del passat dilluns.

7 socorristes i un coordinador de platges controlaran la seguretat dels banyistes i també que es compleixin les normes. Josep Marí ha destacat que “a les platges també s’ha de respectar la distància de seguretat i mesures d’higiene i no es poden superar els grups de 15 persones”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *