Sant Josep s’adhereix al Dia de les Dones per la Pau i el Desarmament oferint el visionat d’un documental sobre el conflicte armat de Colòmbia | Noudiari.es

Sant Josep s’adhereix al Dia de les Dones per la Pau i el Desarmament oferint el visionat d’un documental sobre el conflicte armat de Colòmbia

NouDiari / L’Ajuntament de Sant Josep se suma als actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones per la Pau i el Desarmament, que se celebra el proper diumenge 24 de maig, amb la projecció del documental ‘Fragmentos’, dirigit per Mayte Carrasco.

Des d’aquesta tarda a les 20.00 hores, es podrà veure ja aquest interessant documental a través de la plataforma Ustream des de Can Jeroni Cine a Casa Teua, la secció de cinema del portal cultural totsacasa.santjosep.org. L’enllaç al curt estarà actiu fins a la mitjanit del dia 24 de maig, amb tot el cap de setmana per a poder gaudir d’aquesta producció.Aquest documental, que té com a protagonistes a dones que van ser víctimes de violència sexual durant el conflicte armat a Colòmbia i en el qual ens donen una lliçó sobre la importància de la reconciliació i la pau després del conflicte, ja va ser projectat en la Selecció Oficial de l’EivissaCineFest en l’edició de 2019. 

La regidora d’Igualtat Guadalupe Nauda el volia recuperar per a aquest dia tan assenyalat perquè “és un exemple idoni sobre com dones que han sofert tant, deixen enrere el dolor i lluiten per assolir la reparació i la pau en aquest context bèl·lic”.

Nauda ha recordat que aquest Dia Internacional de les Dones per la Pau i el Desarmament es va instaurar així el 24 de maig de 1982 en honor dels grups pacifistes encapçalats per dones europees recordant les campanyes realitzades per les britàniques que es van oposar a l’OTAN i a la instal·lació de les bases militars.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *