Bombers del Consell d’Eivissa fan la ‘compra solidària’ a favor de Càritas | Noudiari.es

Bombers del Consell d’Eivissa fan la ‘compra solidària’ a favor de Càritas

NouDiari / Els Bombers del Consell d’Eivissa han realitzat la seva primera compra solidària dins de la iniciativa que han posat en marxa per recaptar fons per ajudar als més desfavorits per la crisi provocada per la COVID-19.

Mensualment, els membres del cos de Bombers del Consell d’Eivissa recapten fons per fer una compra de productes de primera necessitat que després distribueixen a les associacions i col·lectius que treballem de primera mà repartint aliments i productes bàsics, atenent especialment les necessitats dels infants.

Així, al passat mes de maig varen recaptar 1.100 euros que s’han traduït en
l’adquisició de 660 quilos d’aliments i productes d’higiene i infantils que, en aquesta ocasió, han set donats a Càritas. Cada mes l’equip de Bombers del Consell d’Eivissa escolliran una entitat amb qui gestionar aquesta donació.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *