El Consell de Formentera presenta l’exposició TRES per les Festes de Sant Jaume - Noudiari.es | Noudiari.es

El Consell de Formentera presenta l’exposició TRES per les Festes de Sant Jaume

NouDiari / Dins la programació de les Festes de Sant Jaume de 2020 el Consell de Formentera presenta l’exposició TRES. Aquesta mostra és el resultat del diàleg entre els artistes Enric Majoral, Jordi Sarrà i l’illa de Formentera. Un diàleg que s’ha prolongat al llarg dels anys basat en una relació d’amistat i estima.

La sala d’Exposicions “Ajuntament Vell” i el Centre Educatiu i Cultural “Far de la Mola” seran els dos espais que albergaran les dues instal·lacions que estaran obertes al públic de manera simultània durant tres setmanes, i que en el cas del “Far de la Mola” es prolongarà fins la tardor.

L’obertura de portes es farà de manera escalonada. Començarà a la sala d’Exposicions “Ajuntament Vell”, a Sant Francesc Xavier, el dimarts 14 de juliol a les 19.00h on romandrà oberta fins al dissabte 1 d’agost en els horaris de visita a l’espai. La sala del “Far de la Mola” obrirà les seves portes el dimecres 15 de juliol a les 12.00h, i romandrà oberta fins al dijous 15 d’octubre, també dins els seus horaris de visita.
Na Maia Creus, Doctora en Història de l’Art per la Facultat de Geografia e Historia de la Universitat de Barcelona i membre de l’Associació de Crítics d’Art de Catalunya, ha escrit sobre l’exposició per al catàleg. En l’actualitat Maia Creus, Enric Majoral i Jordi Sarrà treballen en el projecte del llibre ‘Enric Majoral. La joia expandida’, en col·laboració amb el dissenyador Martín de Azúa.

TRES és una producció de Trampolí Mecànic, en col·laboració amb el Consell de Formentera, i està comissariada per Manolo Oya.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *