El Consell d’Eivissa entrega les primeres setze cartes d’artesà dels anys 2019 i 2020 | Noudiari.es

El Consell d’Eivissa entrega les primeres setze cartes d’artesà dels anys 2019 i 2020

La imagen puede contener: 5 personas, personas de pie e interior

NouDiari / El Departament d’Economia, Hisenda i Desenvolupament Empresarial del Consell Insular d’Eivissa ha entregat aquest matí les primeres 16 cartes d’artesà (14 cartes d’artesà i 2 de Mestre/a Artesà/ana) que s’entreguen durant els anys 2019 i 2020. La consellera del departament Maria Fajarnés, ha recordat que aquest reconeixement posa en valor “el treball i el compromís que tenen aquests artesans amb el seu sector”.Aprofitant l’acte la consellera ha manifestat el compromís de l’equip de govern amb la protecció del sector que representen i ha anunciat que s’instarà al Govern de les Illes Balears a aprovar una llei que regularitzi la situació del sector així com bonificacions fiscals per tots els artesans. “És un deute històric de tota la societat que hem de reivindicar”, ha conclòs.

A l’acte també estaven presents el president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí i la directora insular de Comerç, Indústria i Artesania, Irene Torres. El president ha dirigit unes paraules als artesans reconeguts avui en la que els ha expressat “la necessitat de tota la societat de reconèixer la vostra feina, que potencia el producte fet a ma, en contra de les grans cadenes de producció, i que és la mostra d’aquells oficis que s’han realitzat a Eivissa durant dècades i què, entre tots hem de salvaguardar”. Marí ha acabat el seu discurs assegurant què “els èxits dels nostres artesans són els èxits de tota la societat eivissenca”.

Han rebut reconeixement els següents artesans:

CARTA D’ARTESÀ/ CARTA D’ARTESANA per a:

Catalina Prats Torres, Modista

Maricica Maxim, Modista

Nadege Seguin, Modista, Tintorera i Patronista

Ana Ordóñez Aparicio, Curera

Walter Raul Romanutti, Jocs i entreteniment (Fusta)

Juan Luis Ferrá Marí, Formatger

Alessandro di Carlo, Capeller

Ana María Mendo Romero, Passamanera

María Dolores Hidalgo Garrido, Pintora

Francisco Ramon Tur, Instruments musicals

Catalina Torres Escandell, Passamanera

Antonia Ferrer Riera, Espartera

CARTA DE MESTRE/A ARTESÀ/ANA per a:

Elena Abeni, Escultora

Juan Luis Ferrá Marí, Embotidor

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *