La foto del desmonte de es Soto que deja sin palabras | Noudiari.es

La foto del desmonte de es Soto que deja sin palabras

Obras para habilitar el aparcamiento del futuro Parador de Ibiza.

NouDiari / Las obras del futuro Parador de Ibiza, que llevan atascadas por diferentes motivos desde su arranque inicial en 2009 (entre ellos el hallazgo de restos arqueológicos que obligaron a modificar el proyecto), se han retomado este año y se están haciendo visibles estos días con los trabajos para habilitar el que será el futuro aparcamiento del hotel de la red estatal.

Los ibicencos que pasean estos días por la zona se han quedado perplejos al contemplar la envergadura de la obra, como ya avanzó NouDiari este fin de semana. Critican la destrucción del paisaje de es Soto y que debería haber habido otra alternativa a esta decisión tan radical.

Las previsiones hablan ahora de una apertura posible en 2022.
4 Respuestas a La foto del desmonte de es Soto que deja sin palabras

 1. Josep Tur Responder

  14 julio, 2020 en 12:46

  ¡Olé!
  Destrossar el paisatge per muntar un parador perquè el disfrutin quatre pijos de m**da i els d’aquí hi tinguem l’entrada restringida

 2. Laura Torres Bonet Responder

  14 julio, 2020 en 13:26

  No entenc com a una zona declarada patrimoni de la humanitat s’ha permès fer
  tantes barbaritats com per exemple la destrucció d’estructures d’arcs gòtics interiors de l’edifici, la pujada d’altura de l’edifici canviant fins i tot la línea de la silueta de Dalt Vila, tan emblemàtica i icònica a nivell mundial, la construcció d’estrucutures modernes que res tenen a vore amb la preservació del casc històric…. cóm és possible això???
  Jo vaig per altres centres històrics de la Península on tenen estrictes mesures de control i restriccions a les construciions, on estan obligats a complir unes normes estètiques amb fortes sancions per incompliment, aquí, res de res! Tothom fa el que li dona la gana, construeix com vol, pinta del color que li dona la gana a Vara de Rei han construït un hotel de luxe que no té RES A VORE amb els edificis antics de tota aquesta zona i així poc a poc es va desvirtuant i es va perdent tot allò autèntic, antic i que mos donava el caràcter i la singularitat pels quals era coneguda aquesta Illa, ara, cada volta més Eivissa em va recordant a una Marbella II … sense personalitat, sense patrimoni històric, sense ànima, sense tot allò que mos caracteritza i mos diferencia com a poble…. una llàstima que es polítics no hagin sabut preservar lo nostro davant aquesta “voràgine” que mos va engolint pareix ser que sense remei…

 3. La capra marina Responder

  14 julio, 2020 en 14:42

  Una p… vergüenza! Y todo para atraer todavía más guiris a esta hipersaturada isla. Locura, codicia, imbecilidad… de todo un poco.

 4. Joan Miró Font Responder

  14 julio, 2020 en 21:56

  An es parador hi aniran es turistes rics, hi aniran en cotxe d’alta gamma i destrossen es Soto perquè hi puguin aparcar es seu cotxe d’alta gamma. Eivissa segueix sent una orgia de sa llei des més fort

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *