La Policia Local d’Eivissa intervé en una festa il·legal a un establiment, detè a un dels participants i precinta dos equips de música | Noudiari.es

La Policia Local d’Eivissa intervé en una festa il·legal a un establiment, detè a un dels participants i precinta dos equips de música

NouDiari / La Policia Local d’Eivissa ha intervingut aquesta matinada en un local comercial, ubicat al carrer Navarra, on s’estava celebrant una festa il·legal i deté a un dels participants.La Unitat Nocturna intervé, a les 5.00 hores de la matinada, al local després de ser requerits per un ciutadà que comunica als agents que portava tota la nit sense dormir a causa del renou que provocava la gent i la música d’una festa que s’estava produint a un bar.

Els agents acudeixen a l’establiment, que es trobava amb les portes tancades, i comprova que a l’interior hi havia una festa en la qual hi participava un grup d’unes 10 persones que es trobaven ballant i consumint alcohol. Un dels participants increpa a la policia i l’agredeix, motiu pel qual es procedeix a la seva detenció.

Els agents aixequen diverses actes per incompliment de vàries restriccions imposades pel RD Llei 21/20 i els acords del Consell de Govern per no mantenir la distància de seguretat i vulnerar la limitació d’horària de tancament, fixada a les 2.00 hores, i interposa una denúncia per vulnerar l’ordenança municipal de contaminació acústica.

Per altra banda, la Policia Local d’Eivissa després d’inspeccionar a diversos establiments per tal de controlar les restriccions del RD Llei 21/2020 i garantir les mesures de prevenció pel control de la crisi sanitària derivada de la COVID-19, ha denunciat a 4 establiments de la zona de Marina Botafoc i del passeig Joan Carles I. 

A dos d’aquests establiments s’ha aixecat acta i precinte dels equips de música per vulnerar les ordenances municipals de Medi Ambient i contaminació acústica en detectar-se manipulacions als limitadors acústics.
Altres dos establiments han estat denunciats perquè el personal treballador no portava mascareta i a un d’ells per no mantenir la distància de seguretat.

A més, s’interposen un total de 7 denúncies per diverses infraccions de les ordenances municipals com no presentar les corresponents llicències, ja que no les tenien disponibles a l’establiment, i a un dels establiments del passeig Joan Carles I s’ha hagut d’aixecar acta, per vulneració de la Llei Orgànica de Seguretat Ciutadana, per obstaculitzar les tasques d’inspecció per part de la Policia Local. 

Una respuesta para La Policia Local d’Eivissa intervé en una festa il·legal a un establiment, detè a un dels participants i precinta dos equips de música

  1. John Snow Responder

    4 julio, 2020 en 15:23

    Muy bien por la actuación de la Policía Local de Ibiza, si no se empiezan a controlar las fiestas ilegales, y las algomeraciones donde la gente no respeta la distancia de seguridad ni usa mascarillas, en 4 dias tendremos que cerrar la isla entera por un rebrote.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *