Meritxell Gené presenta el seu disc 'Sa tanca d'allà dins' en el segon concert del cicle LLUN3S a Formentera - Noudiari.es | Noudiari.es

Meritxell Gené presenta el seu disc ‘Sa tanca d’allà dins’ en el segon concert del cicle LLUN3S a Formentera

Meritxell Gené.

NouDiari / La cantautora lleidatana Meritxell Gené presenta a Formentera el seu nou disc, un treball que desgrana alguns dels poemes que formen part del seu primer llibre, ‘Després dels esbarzers’.

Es tracta d’un recull de poemes molt personal. Sense haver ho previst gaire, l’energia, sovint fonda i atàvica, d’aquells poemes tan íntims, ha empès uns versos que a poc a poc s’han anat desplegant musicalment. La profunditat insòlita dels versos persevera cad a cop que els declama i, més encara, ara que també ens els cantanrà , en primícia, en la segona trobada del cicle LLUN3S , un programa de concerts a celebrar durant els tres plenilunis del estiu al pati del Far de la Mola.
La cita és el proper dilluns, 3 d agost, a les 21.21 h, hora en què la lluna comença rà a aparèixer per l horitzó dels penya segats de la Mola.

L’aforament limitat a només 100 persones, és part de les mesures restrictives d’un projecte organitzat tècnicament de forma molt respectuosa amb l’indret natural on es celebra.

Les entrades es poden reservar a partir d avui a l’adreça electrònica info.espaifrumentaria@gmail.com, indicant nom i nombre de localitats. El pagament es farà amb el sistema de ‘Taquilla inversa’.

LLUN3S és un a iniciativa del col·lectiu cultural Espai_F creada específicament per al pati del Far, organitzada conjuntament amb l’Àrea de Cultura del Consell Insular de Formentera, amb la col·laboració de Ports de Balears i Ràdio Illa.

Pati del Far.

Una respuesta para Meritxell Gené presenta el seu disc ‘Sa tanca d’allà dins’ en el segon concert del cicle LLUN3S a Formentera

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *