El centre 'Gabrielet' acull des d'avui fins al 8 de setembre l'exposició ‘Vida Morta’, de Muntsa Darné - Noudiari.es | Noudiari.es

El centre ‘Gabrielet’ acull des d’avui fins al 8 de setembre l’exposició ‘Vida Morta’, de Muntsa Darné

NouDiari / El centre Antoni Tur ‘Gabrielet’ acull des d’avui fins al 8 de setembre l’exposició ‘Vida Morta’, de Muntsa Darné (Muntsabee), fotògrafa barcelonina resident a Formentera.‘Vida Morta’, tal com assenyala l’artista, sorgeix de la reflexió sobre la mort. “Es tracta de la meva inquietud sobre les coses que deixen d’existir o senzillament es transformen en alguna altra cosa. La pèrdua és un sentiment profund de vegades difícil d’expressar”, assegura.

Per a Muntsa Darné, cada obra “és el procés creatiu per transferir una emoció” i per a mostrar-la utilitza la paraula i símbols d’éssers que ja no hi són: una papallona, una carta encriptada dins un llibre…

La mostra romandrà oberta fins al 8 de setembre d’11 a 14 hores i de 18 a 22 hores (dimecres i diumenges, tancats).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *