Esquerra Republicana no realitzarà l’ofrena a Guillem de Montgrí per evitar situacions de risc sanitari - Noudiari.es | Noudiari.es

Esquerra Republicana no realitzarà l’ofrena a Guillem de Montgrí per evitar situacions de risc sanitari

Esquerra Republicana posa la bandera sobre l’estàtua de Guillem de Montgrí (2017).

NouDiari / Esquerra Republicana ve realitzant des de fa més de 25 anys cada 8 d’agost, Diada d’Eivissa i Formentera, una ofrena floral a la figura de Guillem de Montgrí “qui va dirigir les tropes catalanes l’any 1235. Es tracta d’un acte simbòlic de reconeixement de les arrels del nostre poble i al temps de reivindicació d’un futur de llibertat per a la nostra terra”, expliquen a una nota.
“Aquest any 2020, però, davant les dificultats que ens suposa complir amb tota la normativa sanitària derivada de la situació de pandèmia que estam vivint, i sobretot perquè ens preocupa especialment evitar qualsevol situació de risc sanitari, l’executiva insular d’Esquerra Republicana a Eivissa i Formentera ha decidit cancel·lar aquest acte, i realitzar la celebració exclusivament a través de les xarxes socials, esperant poder recuperar la normalitat i realitzar tots els actes tradicionals l’any 2021”, han informat.

Ja amb anterioritat s’havien anul·lat els altres actes que habitualment realitza Esquerra en aquestes dates, com ara un sopar-conferència amb la presència d’alguna figura rellevant de la formació, o la participació reivindicativa en la berenada del 8 d’agost al Puig des Molins.

“Davant la situació que estam vivint tots hem d’assumir les nostres responsabilitats per evitar situacions de risc, i les institucions i els partits polítics hem de ser els primers a donar exemple, esperant que ben aviat es pugui recuperar la normalitat en les nostres vides i les nostres activitats”, finalitzen.

8 Respuestas a Esquerra Republicana no realitzarà l’ofrena a Guillem de Montgrí per evitar situacions de risc sanitari

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *