El Consell obre el termini per sol·licitar subvencions per a gent gran i discapacitats de Formentera - Noudiari.es | Noudiari.es

El Consell obre el termini per sol·licitar subvencions per a gent gran i discapacitats de Formentera

Consell Insular de Formentera

NouDiari / El Consell de Formentera ha obert el termini per sol·licitar subvencions per a gent gran i discapacitats de l’illa. El pressupost per la convocatòria d’enguany és de 16.000 euros.Aquests ajuts es destinen per a l’adquisició de cadira de rodes, adaptació de vehicle, ulleres o lents de contacte, pròtesis dentals, audiòfons, llit hospitalari, rehabilitació (fisioteràpia, logopèdia…), etc. 

Els sol·licitants han de ser residents a Formentera, amb una edat igual o superior a 65 anys o una discapacitat reconeguda del 33% o més, entre altres requisits.

També podran sol·licitar aquesta subvenció les persones discapacitades institucionalitzades fora de Formentera, sempre que el grup familiar estigui empadronat a l’illa.  Una comissió tècnica avaluadora serà l’encarregada de triar els projectes que obtenen les ajudes.

El termini per a la presentació de les sol·licituds és fins al dia 8 d’octubre de 2020 a la conselleria de Benestar Social (antic Centre Mèdic) o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà del Consell de Formentera.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *