En agraïment al treball d'Enrique Ramón Fajarnés, per l'IEE - Noudiari.es | Noudiari.es

En agraïment al treball d’Enrique Ramón Fajarnés, per l’IEE

L’Institut d’Estudis Eivissencs vol fer públic el seu condol per la mort d’Enric Ramon.

Fajarnés, qui va ser, a més de batle d’Eivissa, senador i diputat al Congrés, la persona que, com a regidor de Cultura d’Eivissa va fer possible el renaixement de l’IEE el 1970, alhora que en fou membre de la seua primera Comissió Executiva. 

Quedi patent el nostre condol a la família i l’agraïment per la seua feina en favor de la cultura illenca en un temps no gaire favorable per a fer-ho, a més d’altres aportacions en camps diversos de la societat eivissenca. 

Marià Mayans i Marí,
president de l’IEE

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *