El Consell al Dia.- 26 restaurants de l’illa participen a les gastro jornades ‘Eating in Ibiza’ - Noudiari.es | Noudiari.es

El Consell al Dia.- 26 restaurants de l’illa participen a les gastro jornades ‘Eating in Ibiza’

Des d’aquest dijous 15 d’octubre i fins al pròxim 20 de novembre, 26 restaurants de l’illa ofereixen menús especials i tapes, amb productes locals i de qualitat, dins l’acció ‘Eating in Ibiza’, el nou Club de Producte de Foment del Turisme amb la col·laboració del Consell d’Eivissa i PIMEEF.

‘Eating in Ibiza’ neix amb l’objectiu de promocionar la gastronomia de l’illa. Aquestes primeres gastro-jornades inclouen també sis gastro-events, com ara tallers d’herbes eivissenques o cates de vi i oli.

Descobreix i gaudeix de la cuina tradicional i d’avantguarda d’Eivissa amb els productes típics de la tardor, un temps que ens porta a tradicions arrelades com ses matances del porc, la verema, la recollida d’ametlles, collita d’oli i tants altres productes locals del mar i l’horta amb que gaudir d’una gastronomia única.

Tota la informació dels restaurants participants, menús i gastro-events es troben al web eatinginibiza,com

Obté el teu val descompte de 10 euros de ‘Som Comerç Eivissa’!
Encara ets a temps de descarregar-te el teu val descompte de 10 euros per bescanviar-lo en compres realitzades en els establiments adherits a la plataforma ‘Som Comerç Eivissa’: fins al proper dilluns 19 d’octubre inclòs, aconsegueix la teva bonificació descarregant-te l’app de Som Comerç Eivissa, seleccionant el municipi on realitzaràs les teves compres. Pots triar entre més de 120 establiments de sectors com perfumeries, moda, alimentació, ferreteries, entre molts altres. 

Comprar ara en el petit comerç té recompensa!

Donació d’aliments
Si vols col·laborar en la donació d’aliments per als més desfavorits davant la crisi de la COVID-19, pots fer-ho a través dels bancs d’aliments de l’illa. La prioritat ara són productes de primera necessitat, com arròs, pasta, llet, café i oli, productes d’higiene, cura infantil i neteja, com lleixiu. Agraïm la vostra solidaritat. 

AGENDA:

Dins del cicle Dies Musicals: 

-Diumenge 18 d’octubre, a les 21 hores al Teatre Espanya de Santa Eulària, concert de Joan Murenu i una Colla de Gent Bona.

L’entrada és de 2 euros a venta anticipada i 3,50 euros a taquilla.

Aforament limitat. Per a més informació sobre abonaments, podeu telefonar al 680 104 856 de dilluns i divendres de 10 a 15 hores.

-Aquest dijous 15 d’octubre comencen les gastro jornades ‘Eating in Ibiza’ on 26 restaurants de l’illa participen oferint menús especials a 25 euros. Més información al web eatinginibiza.com.

Ajudes majors de 65 anys i discapacitats
Fins al 16 d’octubre es pot demanar les ajudes per a majors de 65 anys i discapacitats: a través de la seu electrónica a seu.conselldeivissa.es dins del catàleg de tràmits o bé presencialment demanant cita prèvia al telèfon 97 19 59 07.

Continua el cicle de tallers a la Biblioteca Pública Insular d’Eivissa per a proporcionar eines i estratègies a les persones que s’han d’enfrontar a la cerca d’ocupació en aquesta època tant complicada. Cada dimarts del mes d’octubre i el primer dimarts de noviembre. Les places són limitades i, per procurar l’accés a aquestes activitats a un major nombre de persones, cadascú podrà inscriure’s a un màxim de tres tallers.

Informació i l’accés al formulari d’inscripció en línia: www.bibliotecaspublicas.es/eivissa 

Una respuesta para El Consell al Dia.- 26 restaurants de l’illa participen a les gastro jornades ‘Eating in Ibiza’

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *