El Consell dóna suport a les proves d'interès turístic malgrat que no s'hagin pogut celebrar enguany - Noudiari.es | Noudiari.es

El Consell dóna suport a les proves d’interès turístic malgrat que no s’hagin pogut celebrar enguany

NouDiari / El president del Consell, Vicent Marí, el conseller d’Esports, Salvador Losa, el director insular de Turisme, Juanmi Costa, i el director insular d’Esports, Javier Bonet, s’han reunit aquest matí amb els organitzadors de les proves esportives declarades d’interès turístic pel Consell, amb els que s’han compromès a mantenir algunes de les ajudes de despeses que els organitzadors ja havien realitzat, malgrat que finalment, per motius sanitaris, no s’han pogut celebrar.El conseller Losa ha explicat que “el compromís d’aquesta administració amb els promotors d’aquestes proves és ferma, tal com demostra el fet que tinguem la voluntat política d’assumir despeses derivades de la promoció i el muntatge dels esdeveniments, als mateixos organitzadors que anys enrere s’havien hagut de plantar davant el Consell d’Eivissa per no haver cobrat proves ja celebrades”.

Per la seva banda, el director insular Juanmi Costa ha destacat la importància d’apostar per aquestes proves que “en condicions normals haguessin servit per estirar la temporada, amb turisme de qualitat” i és per això que “amb la confiança que l’esport tindrà un paper clau a l’hora de recuperar l’activitat turística quan la pandèmia estigui més controlada”, ha apostat per seguir “donant suport a aquestes proves, fins i tot en els moments més complexos”.

Les proves esportives declarades d’interès turístic pel Consell Insular d’Eivissa són les següents: Ibiza Marathon, Ruta de Sal, Vuelta a Ibiza MTB, Ibiza Media Maraton, Vuelta Cicloturista a Ibiza Campagnolo, Ibiza Trail Maraton, Ibiza Half Triatlon y 3 días de Trail Ibiza.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *