Nou horari a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Formentera - Noudiari.es | Noudiari.es

Nou horari a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Formentera

NouDiari / L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de Formentera atendrà de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30 hores, i dijous, de 16.00 a 18.00 hores, i amb cita prèvia als ciutadans que ho sol·licitin. Per demanar la cita s’ha de telefonar al 971321087 de 15.00 a 20.30h.

El Consell de Formentera recomana que es continuïn fent els tràmits de manera telemàtica a través de l’OVAC. L’entrada a l’OAC s’ha de fer manera escalonada per controlar l’aforament i atenent a les indicacions del personal per complir amb les mesures anticovid com distància, ús de mascareta i gel hidroalcohòlic.Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *