Recital líric a Sant Josep a càrrec del tenor Carlos Tur y la pianista Elvira Ramón - Noudiari.es | Noudiari.es

Recital líric a Sant Josep a càrrec del tenor Carlos Tur y la pianista Elvira Ramón

NouDiari / Sant Josep ha organitzat un concert líric diumenge dia 18 a les 20.30h en el Centre de Cultura Can Jeroni a càrrec del tenor Carlos Tur i de la pianista Elvira Ramón, dins la gira que fan per l’illa els dos músics.«Comptem amb músics eivissencs per un esdeveniment cultural que no podem oferir massa sovint al nostre municipi, com és un recital líric», ha dit Cristina Ribas, regidora de Cultura, que ha recordat que «Sant Josep és el municipi de la música en viu i el cinema, on miram de donar suport a tota activitat cultural i als artistes del nostre territori per poder oferir una variada programació cultural que atregui al públic més divers. I creim que en un moment com l’actual és especialment necessari mantenir aquest suport als nostres creadors».

Els dos músics eivissencs presentaran un repertori de 12 peces en un  homenatge a l’italià Paolo Tosti, amb fins a tres de les seves composicions en la primera meitat del recital, d’alt contingut melòdic. Abans del descans també oferiran peces de Frédéric Chopin i Stanislao Gastaldon, tot obres melòdiques relacionat amb la cançó clàssica napolitana. En la segona part del recital es dóna un gir cap a la sarsuela i la cançó mexicana, amb ‘Granada’, d’Agustín Lara, com a plat fort, en un tram on escoltarem obres de Carlos Gardel o María Grever, entre altres.

El tenor Carlos Tur va estudiar al Centre de Música Creativa d’Eivissa i va ser alumne de la soprano russa Anna Vladimirova. Ha fet recitals a l’illa, a Milà i a Piacenza. 

Per la seva part, Elvira Ramón és professora de Piano pel Conservatori Superior del Liceu. Compta amb una àmplia trajectòria, amb dos participacions al concurs Internacional de Piano d’Eivissa, on va rebre un primer i un tercer premi. També té una àmplia experiència interpretant en diferents escenaris de l’illa i d’arreu. 

Aquest concert s’ha adaptat a les condicions sanitàries amb un aforament limitat a Can Jeroni i caldrà reservar localitat a través del web cultura.santjosep.org.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *