El Consell d'Eivissa convida a comprar a les botigues tradicionals amb un vídeo - Noudiari.es | Noudiari.es

El Consell d’Eivissa convida a comprar a les botigues tradicionals amb un vídeo

NouDiari / El departament de Promoció Econòmica i Empresarial del Consell Insular d’Eivissa ha compartit avui un vídeo a les xarxes socials institucionals del Consell on els comerços tradicionals de tots els municipis d’Eivissa són els protagonistes.A aquesta peça audiovisual, titulada ‘No t’oblidis del comerç tradicional’ i que té dos minuts de duració, es mostren alguns dels establiments més mítics de l’illa amb l’objectiu de fomentar les vendes al petit comerç durant aquest divendres de descomptes i destacar els comerços de tota la vida. “Mantinguem els bons costums, mantinguem sa nostra essència”, s’assenyala al vídeo promocional realitzat pel Consell.

“El departament de Promoció Econòmica i Empresarial del Consell d’Eivissa vol reivindicar el comerç de proximitat, posant el focus en els establiments tradicionals, que han confeccionat els nostres pobles tal com els coneixem avui dia”, ha manifestat la consellera insular Maria Fajarnés.

Una respuesta para El Consell d’Eivissa convida a comprar a les botigues tradicionals amb un vídeo

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *