El Consell Executiu aprova l’abonament de 249.401 euros a la concessionària de les línies d’autobús entre Cas Serres i Can Misses i entre Sant Jordi i Eivissa - Noudiari.es | Noudiari.es

El Consell Executiu aprova l’abonament de 249.401 euros a la concessionària de les línies d’autobús entre Cas Serres i Can Misses i entre Sant Jordi i Eivissa

NouDiari / El Consell Executiu ha aprovat aquest divendres l’abonament de 249.401,96 euros a l’empresa concessionària del servei públic de transport regular de viatgers per carretera Voramar el Gaucho, S.L. pel servei regular d’autobús entre Cas Serres-Cases Barates-Vara de Rey-Dalt Vila i Can Misses (que es correspon a la línea L-45) i pel de Eivissa-Can Misses- Sa Carroca-Sant Jordi.Aquest pagament per endavant del departament insular de Transports és el segon realitzat aquest any en concepte de contractes programa, amb els que es compensa a les adjudicatàries el dèficit d’explotació d’algunes i així es garanteix la seua prestació als usuaris del transport públic.

L’abonament de la L-35 són de 106.913,08 euros d’un total de 130.614,41 euros i el de la L-45 són 142.488,08 euros d’una liquidació de 174.774,82 euros.

El passat 20 de juliol el Consell ja va realitzar el primer abonament a la mateixa empresa amb motiu del reforç de la L8 (Sant Antoni-Sant Josep-Eivissa) per un import de 110.381 euros.

Normalment, el pagament per aquests serveis es feien mesos després d’acabar la temporada, entre gener i febrer de l’any següent.

“El sector del transport està passant per dificultats econòmiques a causa de la crisi sanitària pel coronavirus. Per això, el departament de Transports ha intentat alleujar aquesta situació i aquesta és la primera legislatura on s’han pagat per endavant els contractes programa de les línies d’autobús deficitàries”, ha explicat el vicepresident segon i conseller insular de Transports, Javier Torres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *