El Departament de Cultura reactiva, cinc anys després, el Consell de les Arts per impulsar el sector - Noudiari.es | Noudiari.es

El Departament de Cultura reactiva, cinc anys després, el Consell de les Arts per impulsar el sector

NouDiari / El Consell Insular d’Eivissa ha reactivat avui el Consell de les Arts, un òrgan col·legiat de caràcter consultiu que no es convocava des de fa cinc anys, amb l’objectiu de donar impuls al sector cultural.A la reunió, a la que han participat membres de tots els àmbits culturals, la consellera insular de Cultura, Sara Ramon, ha explicat les actuacions que ha portat a terme aquest departament durant la pandèmia i ha recollit les propostes del sector per impulsar l’activitat cultural.

“El Consell vol promoure de nou aquest consell sectorial per donar-li impuls i donar resposta als reptes en el que ens trobem avui en dia en l’àmbit cultural”, ha manifestat la consellera insular de Cultura, qui també s’ha compromès a constituir les comissions específiques del Consell de les Arts.

El primer Consell de les Arts d’aquesta legislatura ha estat integrat per representants de les administracions públiques de l’illa d’Eivissa, dels grups membres de la Junta de Portaveus del Consell Insular d’Eivissa, un representant de la direcció general de Cultura del Govern balear, membres del sector teatral, de la dansa, escriptors, editorials, sector de les arts plàstiques, visuals i audiovisuals, un integrant de l’Institut d’Estudis Eivissencs i de l’Institut d’Estudis Baleàrics, del Conservatori de música de l’illa d’Eivissa, un representant del col·legi d’arquitectes, dels museus de l’illa d’Eivissa, de l’Escola d’Arts i Oficis i dels centres de secundària de l’illa que imparteixin alguna modalitat de Batxillerat d’Arts.

A més, el Consell ha convidat a aquesta trobada a persones de reconegut prestigi de món de les arts.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *