Sant Josep aprova les bases per adjudicar fins a 160.000 euros en ajuts per als estudiants de Formació Superior del municipi - Noudiari.es | Noudiari.es

Sant Josep aprova les bases per adjudicar fins a 160.000 euros en ajuts per als estudiants de Formació Superior del municipi

NouDiari / La Junta de govern de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia ha aprovat les bases que regiran a la convocatòria d’uns ajuts de 800 euros per als estudiants de formació superior que realitzin la seva formació fora de l’illa.S’han assignat un total de 160.000 euros a aquests ajuts, «dels que es podran beneficiar fins a 200 estudiants del nostre municipi», ha explicat l’alcalde, Josep Marí Ribas, en la seva compareixença setmanal. «Aquesta és una notícia que ens agrada molt donar», ha afegit.  

Es poden beneficiar d’aquesta convocatòria els estudiants universitaris, de cicle formatiu de grau superior i, com a novetat d’aquest any, també els que participin al programa Erasmus.

Per accedir-hi han de complir alguns requisits, com estar empadronats a Sant Josep com a mínim des de gener d’enguany. També s’han d’haver cursat estudis reglats el curs anterior i haver aprovat com a mínim la meitat dels crèdits corresponents al curso complet, a més d’estar matriculat com a mínim de la meitat dels crèdits pel curs present.

En la mateixa línia, s’han aprovat uns altres 15.000 euros per accions destinades a la prevenció d’incendis al municipi. Així, se’n poden beneficiar les actuacions de sembra i recuperació de conreus, la millora d’hàbitats com són les podes, repoblacions forestals o la retirada de residus a més de les directament orientades a la prevenció del foc, com pot ser l’apertura de faixes de protecció o la construcció de dipòsits d’aigua contra incendis.

L’alcalde també ha informat que avui s’han publicat les llistes per subsanació de deficiències en les sol·licituds dels ajuts per a lloguers de joves i estudiants, als que es destinen 60.000 euros. Durant 10 dies es poden aportar els documents necessaris per poder optar a rebre aquests ajuts, que poden arribar fins els 900 euros, pels que s’han rebut les sol·licituds de 27 joves i 57 estudiants.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *