Sant Josep i Consell signen un conveni de col·laboració pel finançament dels serveis socials comunitaris - Noudiari.es | Noudiari.es

Sant Josep i Consell signen un conveni de col·laboració pel finançament dels serveis socials comunitaris

NouDiari / L’alcalde de Sant Josep de sa Talaia, Josep Marí Ribas, i la consellera de Benestar Social, Carolina Escandell, han signat el conveni de col·laboració entre les dos entitats corresponent al Pla de Finançament 2020/2021 de serveis socials comunitaris bàsics, amb una dotació de 390.315,60€ anuals.

Aquesta assignació anual és el resultat de la suma dels 234.136,34 euros que aporta el Govern i els 156.179,26 euros procedents de fons del Consell. «Qualsevol conveni sempre és un èxit, però en aquest cas, i atenent a la situació local, insular i mundial que vivim, és molt més d’agrair que es mantinguin compromisos com és el d’aquesta col·laboració institucional» ha valorat l’alcalde.

Aquest import arriba arrel del conveni del Consell d’Eivissa amb el Govern Balear per distribuir els diners als ajuntaments de l’illa per finançar els serveis socials comunitaris.

A la signatura del conveni també hi ha estat present la tinent d’alcalde de Benestar Social, Ana Ribas, que ha destacat la «necessitat de reforçar la despesa en serveis socials, sobretot en la situació actual en què moltes famílies han de requerir alguna mena d’ajut per tirar endavant».

El conveni estructura el finançament en aportacions concretes per assegurar, entre d’altres, el funcionament de les Unitats de Treball Social (UTS) del municipi.

Els serveis socials comunitaris bàsics són els que es coneixen com serveis universals, oberts i polivalents i és el canal normal d’accés al sistema de serveis socials de les institucions locals per als vesins i vesins dels municipis.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *