El Consell al Dia.- El mercat nadalenc ‘Som Comerç’ en el Recinte Firal d’Eivissa animarà les compres per aquestes festes - Noudiari.es | Noudiari.es

El Consell al Dia.- El mercat nadalenc ‘Som Comerç’ en el Recinte Firal d’Eivissa animarà les compres per aquestes festes

El Consell d’Eivissa al Dia.- El pròxim dissabte 5 de desembre, a les 10:30 hores, s’inaugura el mercat nadalenc ‘Som Comerç’ al Recinte Firal d’Eivissa. Es tracta d’una iniciativa del departament de Promoció Econòmica i Empresarial, i Cooperació Municipal per animar les compres al petit comerç de l’illa de cara a les festes de Nadal.

Durant el cap de setmana del 5 i 6 de desembre i el del 12 i 13 de desembre, en horari de 10:30 a 18 hores, un total de 39 comerços i 8 artesans d’Eivissa oferiran els seus productes a sectors com tèxtil, articles de moda, llar, artesania, lleure… A més, de 12 a 14 hores, tots els dies, hi haurà actuacions musicals en directe de formacions illenques, una oportunitat per donar visibilitat a un sector que també està patint per aquesta pandèmia.

El Consell acollirà l’acte a Eivissa dels Premis del Voluntariat del Govern

El Consell acollirà l’acte a Eivissa de la segona edició dels Premis del Voluntariat IB 2020 del Govern de les Illes Balears. La directora general de Participació i Voluntariat, Maria Amengual, i el vicepresident segon del Consell, Javier Torres, entregaran el Premi Estepa a Metges del Món i la Menció Especial a l’associació Voluntaris d’Eivissa aquest divendres, 4 de desembre, a les 13 hores, a la Sala de Plens de la seu insular. El president del Consell, Vicent Marí, clausurarà la cerimònia.  L’entrega dels guardons es retransmetrà en directe i es podrà seguir pel canal de YouTube del Consell i a la pàgina de Facebook de la institució insular. 

Campanya Fes-te Voluntari/ària!

Per una altra banda, el Departament insular de Participació Ciutadana ha iniciat la campanya ‘Fes-te voluntari/ària!’. A causa de la pandèmia, les peticions d’ajuda a les associacions han augmentat i per això necessiten més persones voluntàries.

Per a fomentar el voluntariat, el Consell ha realitzat un curtmetratge (que es pot veure al canal de YouTube del Consell i a les xarxes socials de la institució insular) on integrants de Càritas, Aemif, Creu Roja, Apneef, Apfem, Metges del Món i Voluntaris d’Eivissa expliquen per què són voluntaris/àries.

Agenda semanal 1 al 4 de desembre

-Comença desembre amb música, amb el cicle Dies Musicals. Aquest dijous 3 de desembre a les 20 hores, a l’Espai Cultural de Can Ventosa a Eivissa, concert de Duo Ekriktiko i el diumenge, 6 de desembre, a les 20 hores al Centre Cultural de Can Jeroni a Sant Josep, concert de The Groovy Brothers. Aforament limitat segons mesures sanitàries.

Preu de les entrades 2 euros anticipada, 3,50 euros a taquilla. Venda anticipada al web conselleivissa.escenaonline.es.

– Mercat Som comerç, a l’envelat del Recinte Firal d’Eivissa, els caps de setmana del 5 i 6, i 12 i 13 de desembre, de 10:30 a 18 hores.

Donació d’aliments: Si vols col•laborar en la donació d’aliments per als més desfavorits davant la crisi de la COVID-19, pots fer-ho a través dels bancs d’aliments de l’illa. La prioritat ara són productes de primera necessitat, com arròs, pasta, llet, café i oli, productes d’higiene, cura infantil i neteja, com lleixiu. Agraïm la vostra solidaritat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *