Sant Josep trasllada a una nova sala virtual la programació de cinema del Centre de Cultura Can Jeroni - Noudiari.es | Noudiari.es

Sant Josep trasllada a una nova sala virtual la programació de cinema del Centre de Cultura Can Jeroni

NouDiari / L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, a través de la regidoria de Cultura, trasllada a un nou espai virtual les projeccions cinematogràfiques que s’han suspès al Centre de Cultura Can Jeroni arrel de les noves restriccions sanitàries. Aquesta nova sala virtual de cinema s’estrena aquest divendres 22 amb la projecció de la pel·lícula ‘Knives Out’ (Punyals per l’esquena), que com sembre a Can Jeroni es passarà en Versió Original amb subtítols en espanyol (VOSE).

D’aquesta manera s’ha buscat donar una solució que permeti reprendre d’alguna manera l’activitat cultural al municipi, amb iniciatives com aquesta de recuperar els Divendres de Cinema, que es va decidir suspendre a causa de l’alta incidència de la pandèmia a tota l’illa d’Eivissa.«En l’últim any hem hagut de suspendre molts actes culturals a causa de la pandèmia perquè òbviament per sobre tot el més important és la salut, no obstant això no renunciam a seguir apostant per la cultura com sempre s’ha fet des de l’Ajuntament, i per això continuem buscant fórmules perquè la cultura no pari, en aquest cas, creant aquest espai virtual perquè puguem continuar projectant cinema o amb els cicles de concerts i les festes populars que hem traslladat a les xarxes socials» ha dit la regidora de Cultura, Cristina Ribas.

«A cada moment d’aquesta complicada etapa ens hem hagut d’adaptar i reinventar: ja ho vam fer amb les festes de Sant Josep que vàrem ser pioners, forçats per les circumstàncies, en celebrar-les de manera virtual a través d’internet, com després amb les de Sant Jordi i la resta de poblacions del municipi. També vàrem mantenir l’aposta per un dels pocs festivals que es celebraren l’any passat, amb la Mostra de Cinema Africà, a través del portal totsacasa.santjosep.org o, ara, amb aquesta sala de cinema virtual, perquè pensam que s’ha de mantenir l’aposta per la cultura a tota costa».

La sala virtual de Can Jeroni arranca amb la pel·lícula ‘Knives Out’ del director Rian Johnson que es podrà veure des d’aquest divendres 22 a partir de les 20h i que estarà accessible durant tot el cap de setmana fins al diumenge a les 23.30h.

Entrades virtuals

Per a poder veure la sessió, a través de la web de cultura i accedint a la pel·lícula es requerirà un registre on s’hauran de facilitar una sèrie de dades i un correu electrònic. A aquest compre s’enviarà un enllaç per accedir  al visionat en qualsevol moment durant el temps que estigui disponible a la ‘cartellera’ virtual.

Aquest nou canal es mantindrà operatiu fins que el Centre de Cultura Can Jeroni recuperi la seva programació habitual, encara que no es descarta combinar totes dues vies (presencial i virtual) si ho aconsellen les circumstàncies. El Centre de Cultura informarà a través de les xarxes socials de les evolucions i canvis que pugui haver-hi a la programació, que també estaran sempre al dia al web de cultura.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *