Paren la instal·lació il·legal d'una comporta per a tancar la séquia que comunica l'estany Pudent amb la mar - Noudiari.es | Noudiari.es

Paren la instal·lació il·legal d’una comporta per a tancar la séquia que comunica l’estany Pudent amb la mar

NouDiari / El Consell de Formentera, a través de les àrees d’Inspecció i Territori, ha aturat avui de matí unes obres de col·locació d’una comporta de tancament de la séquia que comunica l’estany Pudent amb la mar. Aquestes obres no tenien autorització per poder executar-se ni de la conselleria de Medi Ambient, ni de Patrimoni, ni de la de Territori. 

A les 10 hores, els Serveis d’Inspecció han estat avisats de l’execució d’aquestes obres que s’estaven realitzant en aquesta zona d’alta sensibilitat ecològica del Parc Natural de Ses Salines d’Eivissa i Formentera i s’han personat en els llocs dels fets efectius del Servei d’Inspecció, Policia Local, agents de Medi Ambient del Govern balear i el zelador de la Demarcació de Costes per aturar-les. 

Ara s’obrirà el corresponent expedient administratiu per determinar les possibles responsabilitats o sancions que es puguin derivar i s’ordenarà el restabliment immediat del lloc de les obres al seu estat original.Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *