Sant Josep celebra el plenari de presa de possessió dels dos nous regidors que s’incorporen a l’equip de govern - Noudiari.es | Noudiari.es

Sant Josep celebra el plenari de presa de possessió dels dos nous regidors que s’incorporen a l’equip de govern

NouDiari / L’Ajuntament de Sant Josep ha celebrat aquesta tarda un plenari extraordinari amb la presa de possessió dels dos nous regidors que s’incorporen a l’equip de govern com a únic punt de l’ordre del dia. Amb la seva entrada a la Corporació local es cobreixen les vacants deixades per les renúncies de Josep Marí Ribas i Ana Ribas, que s’han cobert amb les següents persones de la llista del Partit Socialista, a la que pertanyien tots dos. Els nous regidors són, en primer lloc, Eduardo Sánchez Guzmán, empresari de Sant Josep molt implicat en les distintes associacions veïnals i esportives del municipi i amb una llarga trajectòria en diversos moviments cívics. La renúncia de la següent persona en la llista electoral dels passats comicis locals ha fet que el relleu el prengués el següent de la candidatura, Francisco Vives Unanua, llicenciat en turisme i també un ciutadà molt actiu en el moviment associatiu, amb una activitat destacada tant en associacions escolars com en la seva implicació en diverses entitats esportives de Sant Josep.

Tots dos pres possessió de la credencial de regidor i han promès la Constitució acompanyats de les seves persones més properes, en un acte limitat per les actuals restriccions sanitàries. 

El relleu al front de l’Ajuntament de Sant Josep seguirà demà amb un nou plenari extraordinari per escollir qui serà l’alcalde del municipi pel que resta de mandat. El plenari està convocat al migdia i, després de la votació dels aspirants, està previst que la persona que resulti escollida pronunciï un discurs de proclamació. En atenció a les restriccions vigents, l’assistència al plenari serà presencial pels i les membres de la Corporació i s’ha convidat un nombre molt restringit de persones, aplicant un aforament limitat a la sala de plens. 

D’altra banda, la sessió plenària es podrà seguir a través de les xarxes socials i serà retransmesa a través del Facebook i el canal de Youtube de l’Ajuntament de Sant Josep.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *