El Consell al Dia.- Feu ús del vostre val descompte de 'Som Comerç Eivissa’ abans del 18 d'abril! - Noudiari.es | Noudiari.es

El Consell al Dia.- Feu ús del vostre val descompte de ‘Som Comerç Eivissa’ abans del 18 d’abril!

Més de 160 establiments de tota l’illa s’han adherit a aquesta plataforma

El Consell al Dia / Des del departament de Promoció Econòmica i Empresarial, i Cooperació Municipal, es recorda que podeu fer ús del vostre val descompte de 15 euros en compres mínimes de 30 euros abans del día 18 d’abril. Aprofiteu l’oportunitat i no deixeu que us caduqui! Una vegada descarregats els vals descompte podeu anar als establiments adherits a la campanya i fer les vostres compres i tan sols mostrant el vostre  DNI… així de fàcil! Hi ha més de 160 establiments de diferents sectors a aquesta campanya i de tots els municipis de l’illa. A l’aplicació ‘Som Comerç Eivissa’ podeu consultar el llistat  dels negocis participants.

Fins al 13 d’abril es poden sol·licitar les ajudes per a la formació tècnica esportiva, els èxits esportius i l’estada d’esportistes en centres de tecnificació o centres d’alt rendiment per a l’any 2021

El pròxim dimarts 13 d’abril conclou el el termini per a presentar sol·licituds a la convocatòria d’ajudes econòmiques individuals per la formació tècnica esportiva, els èxits esportius i l’estada d’esportistes en centres de tecnificació o centres d’alt rendiment per a l’any 2021.

Aquestes ajudes econòmiques individuals van dirigides a la formació tècnica esportiva, els èxits esportius, i l’estada d’esportistes de l’illa d’Eivissa en centres de tecnificació i alt rendiment, amb la finalitat de donar suport a la pràctica esportiva, facilitar la millora del rendiment i optimitzar la seua participació en competicions esportives, així com la seua adequada tecnificació en la seua especialitat esportiva, i potenciar la formació del personal tècnic esportiu de l’illa d’Eivissa.

A aquesta convocatòria, amb una aportació de 80.000 euros, es poden acollir el personal tècnic esportiu i les persones esportistes, nascudes a l’illa d’Eivissa o que tinguin, com a mínim, una antiguitat de residència de sis anys a l’illa. Tota la informació sobre els requisits a complir, les sol·licituds i tota la documentació que presentar, es troba a la seu electrònica del Consell Insular d’Eivissa (seu.conselldeivissa.es) i al web conselldeivissa.es a la secció de ‘convocatòries i ajudes’.

‘Pla ITV Empreses’ per optimitzar la reserva de cites

El Departament de Transports del Consell Insular d’Eivissa ha posat en marxa el ‘Pla ITV Empreses’, una nova iniciativa per millorar el sistema de reserva de cites. Mitjançant aquest nou servei, les companyies poden comptar amb un nombre assignat de cites per a les inspeccions de vehicles i poden abonar les taxes corresponents sense necessitat de passar per l’oficina. D’aquesta manera, es facilita la reserva d’inspeccions a les empreses, ja que cada companyia compta amb un contingent de reserves sense necessitat d’especificar la matrícula de cadascun dels vehicles. Les empreses interessades poden sol·licitar informació a través del correu electrònic Itv_eivissa@conselldeivissa.es.

AGENDA

-‘Caramelles de Pasqua’: dissabte, 10 d’abril a les 20 hores, a l’església de

Sant Agustí ; 11 d’abril a les 11:30 hores a Sant Joan i a les 20 hores a Sant Antoni i 17 d’abril a les 20 hores Sant Josep.

-Cicle Dies Musicals: diumenge 11 d’abril actuació de Hostal Pascual al centre cultural de Can Jeroni a Sant Josep. Preu de les entrades: 2 euros anticipada, i 3.50 a taquilla. Venda en línia al web eivissacultural.es.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *