L’Ajuntament d’Eivissa, juntament amb PIMEEF, el Consell d’Eivissa i el distintiu Sabors d’Eivissa, oferiran aquest dissabte 22 de novembre la II Fira Sabors ciutat d’Eivissa i el III Concurs de truita vermella, que tindrà lloc al passeig de Vara de Rey, de 10.30 a 17.00 hores.
El regidor de Comerç i Mercats de la capital eivissenca, Àlex Minchiotti, ha explicat aquest dijous, a Vara de Rey, durant la presentació d’aquesta iniciativa, que la jornada comptarà amb un ampli programa d’activitats orientats a la promoció del producte local i a donar visibilitat al sector primari i gastronòmic de l’illa. Entre les propostes més destacades hi ha el mercat de productors, degustacions gastronòmiques i diversos showcookings amb productes de quilòmetre zero.
A les 10.30 hores està prevista la ballada de la Colla de Vila, que donarà inici oficial a la fira, seguida de les degustacions de tapes (que tindran un preu de 5 €), entre les 11.00 i les 15.00 hores, i dels showcooking, que tindran lloc de 12.00 a 14.00 hores.
A més, el plat fort d’aquesta II Fira de Sabors de la ciutat d’Eivissa és la tercera edición del Concurs de truita amb patata vermella d’Eivissa, on competiran aquest any un total de 12 grups. “L’objectiu és posar en valor els productes locals i fomentar el seu consum a la restauració i entre la ciutadania”, han assenyalat el director insular de Medi Rural i Marí, Joan Marí, i el president de PIMEEF Restauració, Miquel Tur.

Per completar la jornada gastronòmica, a les 14.00 hores es servirà un arròs de matances solidari a benefici d’ADDIF, elaborat per Carn&Coop, amb un preu simbòlic de 10 €. A partir de les 15.00 hores el públic podrà gaudir d’una actuació en directe del grup Bluesmafia. Aquesta Fira de Sabors ciutat d’Eivissa també compta amb la col·laboració de l’aparcament des Pratet.







