Entesa d'Eivissa: “144.100 persones aturades evidencia que cal un canvi radical de política econòmica” - Noudiari.es | Noudiari.es

Entesa d’Eivissa: “144.100 persones aturades evidencia que cal un canvi radical de política econòmica”

L’Entesa d’Eivissa considera que els resultats de l’EPA del quart trimestre de 2012  són la prova inequívoca de “la inutilitat” del Govern central i balear del PP (Rajoy a Madrid, Bauzá a Palma), que “estan sometent a la majoria de la societat”. “Acabar l’any 2012 amb 144.100 persones aturades evidencia que és imprescindible un canvi de polítiques econòmiques i una altra forma de governar”.

“Cal tenir present que d’aquestes 144.100 persones en atur, 61.700 són aturades de llarga durada, és a dir, persones que duen més d’un any cercant  feina sense trobar-ne. I tot això en un any en el que, segons el govern del PP, ha estat el d’una excel·lent temporada turística, en el qual havia de començar la desestacionalització, l’any en què s’havien d’albirar alguns símptomes de recuperació econòmica i de les xifres d’ocupació”.

Per l’Entesa de Eivissa, una dada especialment dramàtica “és que el percentatge de llars amb tots els seus membres actius  en atur és de l’11,86%”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *