Conferència i excursió sobre ses Salines dins el cicle ‘La nostra història, la vostra història’ | Noudiari.es

Conferència i excursió sobre ses Salines dins el cicle ‘La nostra història, la vostra història’

Imatge aèria de ses Salines d’Eivissa.

@Noudiari: El Consell Insular d’Eivissa, a través del seu Departament de Participació Ciutadana, impulsa una nova activitat emmarcada dins el cicle “La nostra Història, la vostra Història”, adreçat a persones nouvingudes a Eivissa o que porten pocs anys residint a l’illa, però també a la població en general.

En aquesta ocasió, s’oferirà una conferència sobre la història i el funcionament de Ses Salines el proper divendres, dia 22 de febrer, a les 20 hores a la sala de plens del Consell Insular. La conferència serà a càrrec de l’ historiador Antoni Ferrer Abárzuza.

Finalment, l’activitat continuarà diumenge amb una excursió gratuïta a Ses Salines. L’autobús sortirà de la seu del Consell Insular a les 11 del matí i tornarà a les 16 hores, per la qual cosa, els assistents hauran de portar el seu dinar de “senalló”. Es prega confirmació prèvia per part del assistents al Departament de Participació Ciutadana.

El cicle “La nostra Història, la vostra Història” organitza, tots els anys tres conferències i tres excursions. La conselleria de Participació Ciutadana ha destacat l’assistència i l’ interès que desperten aquestes activitats.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *