Formentera signa un conveni per a la promoció de la igualtat i la prevenció de violència de gènere | Noudiari.es

Formentera signa un conveni per a la promoció de la igualtat i la prevenció de violència de gènere

 

El president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, y la presidenta de l’Espai Dones, Maria Antònia Ferragut, signen el conveni. Foto: Consell Insular de Formentera.

@Noudiari: El president del Consell Insular de Formentera, Jaume Ferrer, ha signat avui un conveni de col·laboració amb la presidenta de l’associació Espai Dones, Maria Antònia Ferragut, amb l’objectiu de consolidar la col·laboració estreta que es realitza amb Espai Dones en matèria d’igualtat des de la creació del Consell Insular.

El Consell de Formentera destinarà 2500 euros per a dur a promoure la igualtat i prevenció de la violència de gènere. Per aconseguir aquest objectiu, l’Espai Dones realitzarà activitats d’educació en igualtat i sensibilització social pel reconeixement dels drets de la dona.

L’àrea de Benestar Social de Formentera realitza dos serveis fonamentals per les dones de Formentera; un és l’atenció immediata de les víctimes de violència masclista i l’altre, la formació en igualtat i prevenció.

El servei d’atenció a les víctimes de violència masclista és un servei essencial d’atenció immediata, acompanyament i seguiment de la víctima. Aquest servei utilitza instruments com el telèfon d’Emergència Social (24 hores), que funciona en coordinació estreta amb la Guàrdia Civil i es reforça amb l’acolliment de la víctima a una llar protegida, quan es fa necessari la separació immediata de la víctima del seu agressor. Aquesta darrera acció es fa en col·laboració amb l’oficina de la Dona d’Eivissa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *