El 72,3% dels estudiants pitiüsos que s’han presentat a la convocatòria de setembre d’accés a la Universitat han aprovat - Noudiari.es | Noudiari.es

El 72,3% dels estudiants pitiüsos que s’han presentat a la convocatòria de setembre d’accés a la Universitat han aprovat

@Noudiari/ El 72,3% dels pitiüsos que s’han examinat al setembre per accedir a la Universitat han aprovat. En concret, el 77,92% a Eivissa són aptes (60 alumnes de 77) i el 66,67% a Formentera (2 dels 3 alumnes examinats).

A Balears, el 79,21% dels estudiants que s’han presentat a la prova d’accés a la Universitat aquest mes de setembre són aptes. En xifres exactes, han superat les proves 579  alumnes dels 731 que s’hi varen presentar. Els alumnes no aptes són 152, xifra que representa un 20,79% dels alumnes presentats al conjunt de la Comunitat Autònoma.

Els alumnes poden consultar els resultats de la prova d’accés a la Universitat a la web d’UIBdigital. La prova d’accés a la Universitat ha tingut lloc els dies 10, 11 i 12 de setembre de 2013 i s’hi havien matriculat 836 alumnes (fase general i específica) de les Illes Balears.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *