L'Ajuntament d'Eivissa cedeix a Sant Joan dos exposicions sobre Marià Villangómez - Noudiari.es | Noudiari.es

L’Ajuntament d’Eivissa cedeix a Sant Joan dos exposicions sobre Marià Villangómez

@Noudiari/ L’Ajuntament d’Eivissa ha cedit a l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja i a la Comissió de Festes de Sant Miquel part de les dues exposicions que al voltant de la figura de Marià Villangómez ha organitzat i exposat al llarg d’aquest any. Són dues mostres que ja s’han pogut visitar i que ara es podran gaudir a Sant Miquel en el marc de les seues festes patronals, donada l’estreta vinculació del poeta amb aquest poble, ja que Villangómez va exercir de mestre a l’escola de nens de Balansat durant 13 anys (1946-59) i va ser durant l’estada en aquest lloc quan la seua creativitat literària va ser més intensa.

Villangómez va cultivar, a més de la literatura, la fotografia com a forma d'expressió.

Villangómez va cultivar, a més de la literatura, la fotografia com a forma d’expressió.

‘Marià Villangómez, fotògraf’ és una selecció de fotografies realitzades pel mateix poeta i escriptor acompanyades de poemes que feien referència als paisatges que va immortalitzar. Per altra banda, ‘Marià Villangómez: Terra natal’, és una mostra organitzada en col·laboració amb els consells d’Eivissa i Formentera, així com l’Institut d’Estudis Eivissencs, que recull la infància i joventut del poeta a més de la seua etapa com a estudiant i després com a mestre (a Cornellà, a Palma, a Sant Miquel, a ses Salines i a Sant Jordi).  L’exposició completa es va poder visitar durant tot el mes d’agost a l’Espai Cultural Es Polvorí. Ara, una part es pot tornar visitar a la Casa Parroquial de Sant Miquel, des del 20 al 29 de setembre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *