Formentera organitza un Festival d’Escacs amb la participació del mestre Diego del Rey | Noudiari.es

Formentera organitza un Festival d’Escacs amb la participació del mestre Diego del Rey

@Noudiari/ Aquest dijous s’ha presentat el Festival d’Escacs Formentera s’Enroca, que se celebrarà a l’illa pitiüsa entre el 23 i el 30 d’agost de 2014. Aquest certamen l’organitza el club local d’escacs Quatre Torres i el Mestre Internacional Diego del Rey, amb la col·laboració del Consell de Formentera i de FARO Imatge i Màrketing, amb qui comparteix col·laboració i patrocini. A la presentació han assistit el conseller d’esports del Consell de Formentera, Sergio Jiménez; el director del Festival, Raul Moya; un dels jugadors més destacats del club local d’escacs, Esteban Serrano.

Festivalescacs1Segons han explicat els protagonistes, el Festival constarà d’un Open Internacional d’Escacs que s’iniciarà a la sala d’exposicions de La Caixa el proper dissabte 23 d’agost a les 18 hores. El torneig compta ja amb 25 inscrits, que han de ser necessàriament federats. Entre els inscrits, de moment, hi ha dos participants certificats amb la categoria de Mestre Internacional per la Federació Internacional d’Escacs (FIE), i cinc jugadors amb un rànking ELO superior a 2200.

Entre el 25 i el 29 d’agost es portarà a terme el campus infantil, que se celebrarà a la casa de colònies de Formentera i serà impartit pel Mestre internacional Diego del Rey. Aquest campus es divideix en dos grups: iniciació i tecnificació, i a hores d’ara compta amb vint participants.
La tercera de les activitats que comprèn el Festival és un campionat infantil, que es disputarà el 29 d’agost a les 10h al Jardí de ses Eres, entre els participants del campus infantil. Finalment, el dissabte 30 d’agost se celebrarà a la plaça de Sant Francesc un matx de partides simultànies amb Diego del Rey, en el qual podran prendre part els aficionats. El club organitzador prepararà trenta taulers per a aquest esdeveniment.

Una respuesta para Formentera organitza un Festival d’Escacs amb la participació del mestre Diego del Rey

  1. Sestany Responder

    22 agosto, 2014 en 9:12

    Bona iniciativa per anar creant mes afició per aquest esport a Formentera

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *