80 persones assisteixen al contacontes per adults de la Biblioteca Insular | Noudiari.es

80 persones assisteixen al contacontes per adults de la Biblioteca Insular

Contacontes

Contacontes per a adults

@Noudiari / Gairebé 80 persones varen acudir el divendres a l’acte amb el qual la Biblioteca Pública Insular d’Eivissa va celebrar el Dia Mundial de les Biblioteques. L’acte va consistir en un contacontes per a adults d’Encarna de las Heras, per destacar així la part més lúdica de les biblioteques. Demà tendrà lloc la segona activitat programada per aquesta celebració, un taller d’introducció al coaching, dirigit per Gema González i enfocat a millorar els resultats acadèmics, personals i professionals (de 18 a 20 hores, a la sala d’actes de la biblioteca al carrer de Bes núm. 9 d’Eivissa).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *