La Cursa Flor d’Ametller destinarà les inscripcions a una fundació de salut mental per ajudar 100 boixos | Noudiari.es

La Cursa Flor d’Ametller destinarà les inscripcions a una fundació de salut mental per ajudar 100 boixos

@Noudiari/ La quarta edició de la Cursa Flor d’Ametller, que es celebra aquest diumenge 15 de febrer a Corona, destinarà els diners que es recaptin amb les inscripcions a Adisamef, Associació per a la Docència i Investigació en Salut Mental d’Eivissa i Formentera. En concret, els sous aniran a un projecte d’integració i rehabilitació a través de l’esport per ajudar un centenar de boixos als quals atén aquesta entitat.

Presentació de la cursa que es farà aquest diumenge.

Presentació de la cursa que es farà aquest diumenge.

La presentació de la cursa s’ha fet aquest matí al saló de plens de l’Ajuntament amb la presència del regidor de Corona, Vicent Costa ‘Maymó’, Jordi Bonet, gerent d’Esports de l’Ajuntament, Maria Ferrer, presidenta de l’Associació de Veïns de Corona, Juan Larbán, president Fundació Adisamef, i Bartolomé Torres, president Club Atletisme Sa Raval.

Avui hi ha 200 inscrits a la cursa però les inscripcions es poden fer fins aquest divendres dia 13 al web www.elitechip.net. L’organització espera que hi participin unes 500 persones, “menys potser que en edicions anteriors ja que el dia de la cursa coincideix amb la Rúa de Vila”, ha explicat Bartolo Torres.

La IV Cursa Flor d’Ametller inclou tres categories: Iniciació, amb una distància de 300 metres; Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet, que recorreran 1.000 metres; i la resta de categories, amb un circuit de 7.500 metres pel pla de Corona.

 

3 Respuestas a La Cursa Flor d’Ametller destinarà les inscripcions a una fundació de salut mental per ajudar 100 boixos

 1. My tailor is rich Responder

  10 febrero, 2015 en 16:08

  Alguien sabe el motivo de porque se hace el mismo día que la Rua de Carnaval?
  Esta carrera ronda los 600-700 participantes, con muchísimos niños y este año la participación seguro que es muy inferior por la “brillante” idea de hacerla este fin de semana.

 2. Atleta Responder

  10 febrero, 2015 en 16:31

  La fecha hay que confirmarla con la Federación Balear de atletismo, y en las competiciones oficiales no se tiene en cuenta el carnaval. El resto de fines de semana están repletos de competiciones. Se pueden ver aqui: http://www.fedaib.org/competiciones.php
  Aún así, estoy seguro que tendrán una gran participación.
  Enhorabuena Bartolo!

 3. Intento de runner Responder

  10 febrero, 2015 en 16:36

  La Portus Magnus cuando esta prevista? en el calendario no sale.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *