El Consell d'Eivissa acull un curs de formació en el maneig de persones amb Alzheimer - Noudiari.es | Noudiari.es

El Consell d’Eivissa acull un curs de formació en el maneig de persones amb Alzheimer

@Noudiari / La sala de Plens del Consell Insular d’Eivissa i la Llar Eivissa acollirà del 26 de maig al 14 de juny un curs de formació i assessorament en el maneig de persones afectades per la malaltia d’Alzheimer organitzat conjuntament pel Consell d’Eivissa i per l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer d’Eivissa i Formentera (AFAEF).

Can Blai

Persones amb Alzheimer a la residència Can Blai.

Aquest curs està dirigit a persones vinculades a l’àmbit soci-sanitari i constarà de sis sessions que es desenvoluparan tots els dimarts i tots els dijous, de 16.30 a 20 hores, entre els dies 26 de maig i 14 de juny. En aquestes sessions es tractaran temes com el de la naturalesa de la malaltia d’Alzheimer, la prevenció de patologies associades a la demència, les bones pràctiques i qualitat de vida en l’atenció a persones amb malaltia d’Alzheimer, o les teràpies no farmacològiques.

El curs serà impartit per la psicòloga clínica Alicia de San José, i per l’educadora social d’AFAEF Nélida Balbuena. Totes les sessions tindran lloc a la Sala de Plens del Consell Insular d’Eivissa -avinguda d’Espanya 49, Eivissa-, excepte la sessió de dijous 2 de juny, que es desenvoluparà a la Llar-Eivissa, al parc de la Pau d’Eivissa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *