El Consell acull una jornada sobre ciutats inclusives amb les persones amb discapacitat | Noudiari.es

El Consell acull una jornada sobre ciutats inclusives amb les persones amb discapacitat

Lydia Jurado, Vicent Torres, Rafa Ruiz i Maria del Carmen Soler  van inaugurar la jornada.

Lydia Jurado, Vicent Torres, Rafa Ruiz i Maria del Carmen Soler van inaugurar la jornada.

@Noudiari / Aquest matí, la sala de Plens del Consell d’Eivissa ha acollit la jornada Diseñando ciudades y pueblos para todas las personas, una iniciativa conjunta amb el Comitè de Representants de Persones amb Discapacitat de les Illes Balears, la Fundació ACS i la Fundació ONCE.

La jornada ha estat inaugurada pel president d’Eivissa, Vicent Torres, la consellera insular de Salut, Benestar Social i Igualtat, Lydia Jurado, l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la presidenta del Consell Territorial de l’ONCE a les Balears, Maria del Carmen Soler.

Durant tot el matí s’han tractat temes com l’accessibilitat universal en l’urbanisme i l’edificació, o l’accessibilitat en la indústria turística i destins ‘amables’ per les persones amb discapacitat. Posteriorment, s’han desenvolupat diverses taules de debat en el qual s’han tractat temes com la certificació de l’accessibilitat universal o les experiències i bones pràctiques en aquest àmbit.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *