La Pujada al Puig de Missa continua creixent a la versió Extrem i acollirà fins a 300 participants | Noudiari.es

La Pujada al Puig de Missa continua creixent a la versió Extrem i acollirà fins a 300 participants

@Noudiari/ La Pujada al Puig de Missa Extrem està consolidant-se com una de les proves més atractives per a molts atletes que busquen una versió diferent del que són les proves clàssiques d’asfalt. Per aquest motiu, i gràcies a l’experiència dels quatre anys anteriors que han permès afinar el disseny de la prova en matèria de seguretat, enguany aquesta proposta de cursa de muntanya amplia el seu cupo de participants fins a arribar als 300. L’any passat ja es va passar de 225 a 250, mentre que a la primera cursa varen participar 159 corredors.

Adrián Guirado venció en la última edición de la Pujada Extrem. En la imagent, acompañado de su sobrino Eric. Fotos: C. V.

Adrián Guirado venció en la última edición de la Pujada Extrem. En la imagent, acompañado de su sobrino Eric. Fotos: C. V.

Enguany, les tres versions de la Pujada (Xtrem, Clàssica i Mini) es disputaran el 22 de gener i les inscripcions per a totes elles ja es poden fer a través del web www.elitechip.net, si bé els nens que vulguin participar a la versió curta també podran apuntar-se el mateix dia de la cursa. Com sempre, aquesta categoria Mini serà gratuïta ja que persegueix la promoció de l’esport base entre tots els nens de l’illa; a l’igual que la prova Clàssica, que arriba a la seva XXVI edició. La versió cross, en canvi, tindrà un cost d’inscripció de 10 euros. La recollida de dorsals es farà el dissabte a la tarda al Poliesportiu Municipal de Santa Eulària des Riu (Rafael Sainz de la Cuesta s/n), de 18 a 20 h. o el mateix dia de la cursa a l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu de 09:30 a 10:15 h.

La Pujada Extrem presenta un recorregut d’11 kilòmetres amb un desnivell acumulat d’uns 800 metres i un pendent màxim del 35%. La cursa serà sense zones de avituallament, de forma que els corredors hauran de dur la beguda i altres elements que considerin que poden necessitar. A més, el llançament de qualsevol tipus de residu serà motiu de desqualificació.

Pujada Clàssica i Mini

Quant a la Pujada Clàssica, es manté la distància de 2,2 quilòmetres, una prova popular de format curt però que presenta certa duresa a causa de l’elevat pendent de la pujada pel carrer Pare Costa. La sortida es donarà a partir de les 12:00 a s’Alamera. Pel que fa a la Mini, la prova d’iniciació és la més lúdica de totes i manté el seu esperit de permetre que qualsevol nen pugui gaudir d’una carrera més participativa que competitiva. La seva sortida també es farà a les 11:30 i inclou diferents categories com ara baby (amb acompanyant obligatori), iniciació o benjamí.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *