L’Auditori de Cas Serres presenta l’obra de teatre ‘El mercado es más libre que tu’ | Noudiari.es

L’Auditori de Cas Serres presenta l’obra de teatre ‘El mercado es más libre que tu’

@Noudiari/Aquest dissabte 26 de novembre a les 20.30 hores, l’Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres acull l’espectacle ‘El mercado es más libre que tú’, de la Companyia Atirohecho. ‘El mercado es más libre que tú’ és un obra que parteix de la frase de l’escriptor José Luís Sampedro que reflexionava que “quan algú ens repeteix que ‘el mercat és llibertat’ el convido a practicar l’experiment mental que consisteix a imaginar que entra en un mercat a comprar però no porta sous: constatarà al moment que no podrà comprar res, que sense sous no hi ha llibertat, que la llibertat de triar la donen els sous”.

Imagen de la obra de teatro en Cas Serres.

Imagen de la obra de teatro en Cas Serres.

‘El mercado es más libre que tú’ parteix de textos de Miguel Brieva i Xabier Arrizabalo, teatralitzant-los amb l’acompanyament de la música en directe de Tumba Swing, l’escenografia de Los Reyes del Mambo, els vídeos de Nacho Carrascosa i Mamen Jiménez, i les interpretacions de Yarima Osuna, don Rogelio J., Paula Romero, Margarita Mateos i Carla Chillida. Segons assegura la Companyia Atirohecho, l’obra neix “no només per necessitat artística”, sinó també per “una vocació de denúncia des de la cultura contra els tractats de lliure comerç. En aquest sentit, a cada lloc proposam eliminar la bretxa entre la creació artística i les preocupacions i les lluites de la classe obrera a través d’una invitació al teatre”.

El preu de les entrades és de 8 € anticipada i 15 € a taquilla. Les entrades es poden comprar a la segona planta del Consell Insular d’Eivissa, Departament de Cultura de 10 a 13.30 hores i a l’aula 9 del primer pis del Centre Sociocultural de Cas Serres de 17 a 19.30 hores. A taquilla, l’entrada es pot comprar el mateix dia de l’actuació una hora abans.

Aquest espectacle forma part de la programació estable de l’Auditori i ha estat recomanat per La Red de Teatros, Auditorios, Circuitos y Festivales de titularidad pública.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *