Voice & Sense substituirà al grup formenterenc Marí en el concert de divendres a Sant Ferran | Noudiari.es

Voice & Sense substituirà al grup formenterenc Marí en el concert de divendres a Sant Ferran

@Noudiari/ El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, servirà aquest divendres 16 de desembre un dels plats forts de les Festes de Nadal amb una nit de concerts a l’envelat  de la plaça de Sant Ferran.

El nou cartell del concert del proper divendres.

El nou cartell del concert del proper divendres.

El concert ha sofert modificacions a causa de la malaltia del grup formenterenc Marí. Al seu lloc actuarà Voice & Sense. I a continuació, tal com estava previst Projecte Mut i Strombers, que ’ posarà la guinda del pastís a la festa, que s’allargarà fins ben entrada la matinada.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *