Xerrada dels quatre artistes internacionals del Medusa Festival | Noudiari.es

Xerrada dels quatre artistes internacionals del Medusa Festival

@Noudiari / Els artistes internacionals Hosh, Suso33, Mono Gonzalez i Tono Cruz, impulsors del Medusa Festival, donaran avui dilluns una xerrada a les 18 hores al centre municipal C19 per explicar l’objectiu i l’execució d’aquest projecte i reflexionar conjuntament sobre muralisme, street art, art participatiu i graffiti.

Aquests artistes, com sabeu, estan desenvolupant amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Eivissa un projecte a quatre centre educatius de la ciutat d’Eivissa (escola de Cas Serres, escola de Sa Joveria, IES sa Blanca Dona i Escola d’Adults) i la seva intenció és poder donar-li continuïtat en pròximes edicions.

Gràcies a aquest projecte s’estan fent grans murals a les façanes dels centres, cadascuna d’elles dirigides per un dels artistes, però també amb la col·laboració activa dels alumnes. Durant l’activitat es treballen objectius transversals, tant relacionats amb la creativitat i l’art, com relacionats amb el respecte cap a l’espai on es treballa.

Amb aquesta xerrada, dirigida a majors de 14 anys i adults, els artistes busquen continuar interactuant amb el públic local, intercanviar idees i plantejaments, donar a conèixer el projecte i parlar sobre l’art urbà i participatiu.

L’entrada a la xerrada serà gratuïta. Es farà a una de les sales del C19 (Carrer de Castella, 19) a les 18 hores.

2 Respuestas a Xerrada dels quatre artistes internacionals del Medusa Festival

  1. Pere Tur Responder

    18 diciembre, 2016 en 13:58

    Guau! En Joan Murenu! On és aquest vull anar a veure’l, quina passada!

  2. Toni Responder

    18 diciembre, 2016 en 15:14

    Està al CEIP Cas Serres.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *