El Consell de Formentera busca turisme fora de temporada a Islàndia | Noudiari.es

El Consell de Formentera busca turisme fora de temporada a Islàndia

@Noudiari/ El president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, la consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, i el gerent del Patronat de Turisme, Carlos Bernús, fan avui dues presentacions per promocionar Formentera a Islàndia. Les presentacions es realitzen a la ciutat  de Reykiavik, Islàndia,  a la sala de l’hotel Foss.

Formentera cerca turisme fora de temporada a Islàndia.

La primera trobada ha estat dirigida a empresaris turístics i responsables de companyies aèries com WOW Air o Island Air, i s’ha fet a les 13.00h. La segona presentació dirigida a la premsa islandesa tindrà lloc a les 16.00h. “D’aquesta manera responem a l’interès que han mostrat per la nostra destinació, ja que volen obrir noves rutes directes amb l’aeroport d’Eivissa”, ha explicat el president.

Aquest tipus de turisme és especialment interessant per Formentera perquè “els islandesos fan vacances fora de temporada alta, a l’hivern, que és quan els dies són més curts al seu país, i cerquen altres destinacions amb més hores de sol, com la nostra”, ha destacat la consellera.

Presentació de la destinació

En les presentacions es mostra Formentera com a destí fora de temporada alta amb els seus atractius culturals i esportius. A més, els actes compten amb la projecció de vídeos promocionals i la possibilitat de fer una passejada virtual per Formentera en bicicleta gràcies a un vídeo gravat en 360 graus.

El ‘showcooking’ per part del xef de l’hotel Es Marès, Juan Ramón Cobo, que prepara plats típics de l’illa com l’amanida pagesa també és altre dels atractius de la presentació on també es degusten productes típics de Formentera com frígola, formatge, pa de figues i vi negre i es mostra part de la moda i artesania de Formentera. Aquesta promoció compta amb el suport de Turespaña.

7 Respuestas a El Consell de Formentera busca turisme fora de temporada a Islàndia

 1. Mc Virot Responder

  20 marzo, 2017 en 20:06

  Muy bien, por una parte dicen de limitar el turismo y por otra se van de ferias y cuanto mas lejos mejor. La verdad que es un buen viaje a gastos pagados. Bravo por estos formentenses, sus políticos son sibaritas hasta en el destino que buscan.

  • Cerca-lejos Responder

   20 marzo, 2017 en 20:22

   Explica que la promoción es para la temporada baja

 2. Pascual Mora Responder

  20 marzo, 2017 en 23:46

  Este articulo me recuerda lo que suelen hacer para conseguir viajar a países que con sus recursos propios no tienen posibilidad de hacer y se valen de lanzar globos sonda que desgraciadamente se deshinchan en el aire, porque no llegan a conseguir ningún tipo de aumentar el número de visitantes, solo son una excusa para hacer turismo de “gorra” a los dirigentes turisticos que tienen la responsabilidad de promocionarlo pero que en lugar de eso priva su propio interés viajero. En una palabra se trata de hacer turismo para satisfacción personal, pero pagando Liborio.

  • Ah Responder

   21 marzo, 2017 en 18:22

   Si piensas que cuando se va a una feria de turismo, ves algo mas que tu stand y el hotel, estas muy equivocado amigo! De hecho vas y vienes 10 veces mas agotado de lo que te fuiste.

 3. Pandes Responder

  21 marzo, 2017 en 0:26

  Desde Islandia a Formentera en invierno jajajajaja

 4. Pmari Responder

  21 marzo, 2017 en 10:06

  A tots aquestos els hi pagaría una paella a Sa Platgeta si l’any que ve arriben mes de cinc islandesos a Formentera.
  Què pagan ells si no es aixì? Es vols i s’hotel a Reykiavik per exemple?

 5. RC Responder

  21 marzo, 2017 en 21:36

  Los que no han estado nunca en una feria de turismo no saben lo que es.
  A veces no hay tiempo ni de comer, y mucho menos para hacer compras o recorridos turísticos.
  Se va a trabajar y no de vacaciones.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *