Musicaires Swing Band actúa a Can Jeroni dins el cicle Dies Musicals | Noudiari.es

Musicaires Swing Band actúa a Can Jeroni dins el cicle Dies Musicals

@Noudiari/ El Cicle Dies Musicals presenta aquest diumenge 5 de març una nova actuació dins el seu cicle de concerts: es tracta de l’actuació de Musicaires Swing Band, un conjunt de cinc músics i una cantant que oferiran un trepidant i energètic concert de temes adaptats a l’estil swing.

El concert serà aquest divendres a partir de les 20.30 hores al Centre Cultural de Can Jeroni, a Sant Josep. El preu de l’entrada general és de 3 euros, per a pensionistes, jubilats i menors de 12 anys és d’1,50 euros, i de 2,40 euros amb el Carnet Jove.

Recordem que el Cicle Dies Musicals és una iniciativa del departament d’Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell d’Eivissa, que té com objectiu oferir una programació estable de música en directe a tots els municipis de l’illa, promocionant als músics locals.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *